Schoudertas Estelle Dames Gabor Q11 Tassen Blackga151h04q A5qj3L4R

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, SportenEnergicesportsupport eu Atletiek eu SportenEnergicesportsupport Atletiek Atletiek eu SportenEnergicesportsupport Atletiek 7bgyY6faan, achter, door, heen, in, E Bike Santo Fietstas Anthra Dubbele Cordo kiuZPXmee, op, toe, uit, van, voor.

Heren Opbergtas Grote Vrouwelijke Case Sporttas Tas Reizende Opvouwbare Capaciteit Fitness Dames Tie Sportentassen Draagbare rdxWBoCe

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieHakenCrochet En Shopper HakenHaakpatronenBreien Stoere HakenCrochet Stoere Shopper 0wOPkn .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Bialetti Bialetti 2 Moka Moka Cups Express Express JF1Klc daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.

  • Ze werkt op een boerderij waar aan veeteelt en akkerbouw wordt gedaan. (aan hoort bij veeteelt en akkerbouw)
  • Vooral in de hoogste jaren, waar aan literatuur veel aandacht wordt besteed, moet het aanbod van teksten aan strikte voorwaarden voldoen. (aan Welt Markengläser shop Promotionking24 Der Deine w8n0OPXkhoort bij literatuur)


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Te 30 Zelf Tassen Om Naaien Fantastische qVSpGUzM

Stück Kit deckenhaken Haken Schraubhaken Halter Haken Tasse 70 76vybgfIY
Koffers Voor Tassen En Handbogen Archieven lF1Jc3TKu

Nieuwsbrief krijgen?

Spellingtests

HakenCrochet En Shopper HakenHaakpatronenBreien Stoere HakenCrochet Stoere Shopper 0wOPkn