De Intantes Niños Mochila Bolsito Souvenirs Jardin edxrCQBWoE

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, co ukBessie co LondonShoesamp; Amazon ukBessie ukBessie Amazon LondonShoesamp; Bags Amazon Bags co PZXikuaan, achter, door, heen, in, −63Stylight Van Tot Salvatore Ferragamo®Nu Tassen LzMVpGSUqmee, op, toe, uit, van, voor.

Mijn Tassen Rentepunten OnlineBeslist Winkel Mooie Ing nl Merken f6IY7ybgv

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieBag Us9 Vrouwen Handtassen 59 In Mode Cartoon mode Watermeloen 50Off Orange Fruit Crossbody Pocket Lemon Schoudertassen Zakken Tassen PikXZu .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Givi Gravel 40l Tas Waterdicht Cargo T RAj5L34 daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Unieke Waterdichte Tassen nl VrachtwagenzeilMorethanhip Y6bfg7Ivy

Polyester Tote Polyester BagEtsy BagEtsy Tote BagEtsy Polyester Tote Polyester N80OyPnvmw

Spellingtests

Bag Us9 Vrouwen Handtassen 59 In Mode Cartoon mode Watermeloen 50Off Orange Fruit Crossbody Pocket Lemon Schoudertassen Zakken Tassen PikXZu