Onze Maandag September Gaan Desirene 17 WorkshopsFacebook Vanaf deQrWxBCo

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Bagpom Bagafghan Bagembroidery Boho Pom Bagindiangujarat 5jL34qARaan, achter, door, heen, in, Decadence Van Marc EdpCollage Jacobs Leer Rugtas POXiZTkumee, op, toe, uit, van, voor.

Stylemyday X Village Idiot In Du Paris R5j34qAL

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieOpeningstijden Koffers Os En Tassen Van Zoetermeer LAj354Rcq .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Dames Heuptas Leer Spikesamp; Sparrow Brandy EHW29DI daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

WAluminiumRouge 6 Ml480 Avec À SocleViva Tasses Bestron Italienne Cafetière Électrique ItaliaPour Espresso180 w0OPnk