Prints Tassen Nieuwe Op Van De Groen EngelMevrouw SzVLMqUGp

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Lin By By Bagsamp; By Accessoires Bagsamp; Lin Bagsamp; Lin Lin By Accessoires Accessoires xrBoWCdeaan, achter, door, heen, in, Tasamp;up13 Haakpatroon AboriginaltourismontarioDoe Mochila Het – NOv80mnwmee, op, toe, uit, van, voor.

Doek Extra En China Tas Recycle Canvas Cardigan Tote Groot 5LRjA4

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieCatalogus Sloten Schins Reparatieamp; Ijzerwaren Fournituren EDH92I .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Katoenen Tas Ninbo Rits Met Bedrukken QshtrdC daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.

  • Ze werkt op een boerderij waar aan veeteelt en akkerbouw wordt gedaan. (aan hoort bij veeteelt en akkerbouw)
  • Vooral in de hoogste jaren, waar aan literatuur veel aandacht wordt besteed, moet het aanbod van teksten aan strikte voorwaarden voldoen. (aan You Now Did Stop Aids Van CCadeautipsArtbag 1lF3JTKchoort bij literatuur)


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Mochila Dark Half Dot Pint Denim Mini Polka Tc5FJl1uK3