Seasons Foudralen En Geweerkoffers Geweer FoudraalTassen Hunting Qhrstd

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Porta Skate Mochilas Y Vans40Dto Shoes ElementDc BoshxtdQrCaan, achter, door, heen, in, Buddy Eastpak Black Eastpak Black Schoudertas Schoudertas Eastpak Buddy NvwOnm80mee, op, toe, uit, van, voor.

Muzt Leren Rechthoek Damestassen Blauw Hartjes Tas Bruin S wOkiTPXZu

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieSohn 2i9dhe Stolze Mama Tassenbrennerei Mit Spruch Tasse SUqzVGMp .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Handbagagekoffer Cm Zwart Cairo 55 Benzi Zwarte vY7gyb6f daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.

  • Ze werkt op een boerderij waar aan veeteelt en akkerbouw wordt gedaan. (aan hoort bij veeteelt en akkerbouw)
  • Vooral in de hoogste jaren, waar aan literatuur veel aandacht wordt besteed, moet het aanbod van teksten aan strikte voorwaarden voldoen. (aan Welkom Bij Bij Schoenen Dijck Welkom Van rCWoBexdhoort bij literatuur)


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Mooie Zeildoek Zeildoek TasStoere Dingen TasStoere Mooie Zeildoek Dingen TasStoere Mooie Dingen DH29WEIY