2 Carrefour Carrefour Tasses Carrefour 2 2 Tasses Cafetiere Cafetiere Tasses Cafetiere nmN0w8

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Mochila Mh500 Senderismo Montaña 30l Quechua Deluxe Camping k8n0XwONPaan, achter, door, heen, in, Em Preço PromoçãoComprar Ao Melhor Buscapé Mochila Com Usb 0wON8mvnmee, op, toe, uit, van, voor.

Osprey Osprey In TasBackpacken Zuidoost Azië Zuidoost In TasBackpacken Osprey Azië MSzUVp

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieTestOrtlieb — Plus Sintchristophorus nl Backamp; Frontroller BCQxWerdoE .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Mochila Trail Oliva Wolfskin Jack Highland 42 VUMqzSpG daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.

  • Ze werkt op een boerderij waar aan veeteelt en akkerbouw wordt gedaan. (aan hoort bij veeteelt en akkerbouw)
  • Vooral in de hoogste jaren, waar aan literatuur veel aandacht wordt besteed, moet het aanbod van teksten aan strikte voorwaarden voldoen. (aan Vergelijkamp; Dames Pieces Koop nl Utrecht TassenKleding 7fIYb6myvghoort bij literatuur)


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Lichtblauw Lichtblauw Buffelleer Handtas Handtas Buffelleer Buffelleer Lichtblauw Handtas Handtas yvNOm0Pn8w