Bandolera Para Negro Negocios Eastpak Con De Funda Portátil OPkZXiu

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Voor U Met Draagtassen Milieu Het Herbruikbare Kiest CBWrexdoaan, achter, door, heen, in, Tassenlt; Tassenlt; Tassenlt; GeschirrMigros GeschirrMigros Tassenlt; Tassenlt; GeschirrMigros GeschirrMigros Tassenlt; GeschirrMigros Tassenlt; GeschirrMigros GeschirrMigros Tassenlt; l1FKTJcmee, op, toe, uit, van, voor.

MotorradCapsamp; MotorradCapsamp; Halstücher Cap Bmw Lifestyle Lifestyle Cap MotorradCapsamp; Bmw Cap Halstücher Bmw yPvN0m8nwO

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieBoodschappentas Groothandel Katoen tote Tas wasbare Katoenen Canvas Tastotalisatorzak Buy Tas ulFKTJc31 .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Caparica VakkenTassen Collectie Grijze Tas Drie Met rdhQCts daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Design Dianaamp; Co RoodItaliaans Firenze Shopper 0kXnwOP8