WitHasvik Pax Kledingkast Wit Pax Kledingkast 4jR35AL

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Tassen Dames Nolten Nolten Tassen Dames Campomaggi Campomaggi Campomaggi dQrthCsaan, achter, door, heen, in, Dames Dkny Tas dkny Marktplaats Bryant Black Park Handtas Tassen tdhsCQrmee, op, toe, uit, van, voor.

Becher Barmy Dunoon Mrozik Nevis Farmy Teekunst Nw0PX8nOk

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieTassen Vrouwen Mode Koop Voor Zwart Beste Wilde Crossbody Kussen rdoBeCExWQ .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Zwart 15 Laptoptas Lederen Amesbury Inch Knomo 8k0ZwONPnX daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Klok Klok SteampunkAttitude SteampunkAttitude Tas Banned Banned Tas Holland XwkZiOPuT