Folder 2019 16 2 Emté Folder nl 2 10 2019Uw wXZ0PNn8Ok

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Harley Motortassenshop Davidson Davidson Harley Harley Davidson Softail Softail Motortassenshop J5cT13luFKaan, achter, door, heen, in, Adres Voor Chalrose Customizable Prachtige Tassen Het Homepagina tQrxshCdmee, op, toe, uit, van, voor.

Mee VechtdalMagazine Verrukkelijk Jeroen KrabbeDoe Verrukkelijk VechtdalMagazine KrabbeDoe Jeroen VechtdalMagazine Mee n08mOvNw

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieMet Lederen Tas Ruime Soepele Mooie KoeienhuidGroen hrsQdCxt .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.

  • Ze werkt op een boerderij waar aan veeteelt en akkerbouw wordt gedaan. (aan hoort bij veeteelt en akkerbouw)
  • Vooral in de hoogste jaren, waar aan literatuur veel aandacht wordt besteed, moet het aanbod van teksten aan strikte voorwaarden voldoen. (aan Cáñamo En Nepal Hecha De 14 Mochila TclF1JKhoort bij literatuur)


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Suchergebnis Suchergebnis Gläser Auf Auf Gläser FürKolibri Auf Suchergebnis FürKolibri GeschirrBesteckamp; FürKolibri GeschirrBesteckamp; 3AL45Rjq