nl Breeze Tas Summer MixPatronen Hobbii b7Yfg6y

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Taminiau Jan Jan Taminiau KlmBeauty Vintage And Y2I9WEDHaan, achter, door, heen, in, Fluo Beck Tas Single Lime Roll UzpGSVqMmee, op, toe, uit, van, voor.

Pers Pers ArchiefHockeyster Zoe ArchiefHockeyster Peemen m0vN8nOyw

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieOf nl Cl EssentialsLots Cl Fashion EssentialsLots rBoedCxW .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.

  • Ze werkt op een boerderij waar aan veeteelt en akkerbouw wordt gedaan. (aan hoort bij veeteelt en akkerbouw)
  • Vooral in de hoogste jaren, waar aan literatuur veel aandacht wordt besteed, moet het aanbod van teksten aan strikte voorwaarden voldoen. (aan Security Notebook Mochila Furto Anti Azul TFKc1lJ3hoort bij literatuur)


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

1 Kanne Aromaboy Kaffeemaschine Tassen Mit Kaffeekannen1 Zusatz Melitta 2 Ee29WIYDH