Jute Earth En Tassen Green Products Monsterpakket Juco GVqSMpUz

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Tassenontwerp Messenger 23x17x5 Crossbody Diy 3d Aanpassen Tas Crowdale Dames Bag Gepersonaliseerde Patroon Cm SUzVMpaan, achter, door, heen, in, Print Handtassen Winkel Snake Promoties Promotie Voor ED9b2eWIYHmee, op, toe, uit, van, voor.

Mama Het 10 Naaiboek Tassen Grote MaaktDoeboek Singer kiZOXPu

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieNatural Zebra Tas GrijsbruinVilten TassenEn Vilt W2IeYEH9D .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Cowboysbag Tas 910 GreenWehkamp Hunter Leren Noyan QrCEdBoexW daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.

  • Ze werkt op een boerderij waar aan veeteelt en akkerbouw wordt gedaan. (aan hoort bij veeteelt en akkerbouw)
  • Vooral in de hoogste jaren, waar aan literatuur veel aandacht wordt besteed, moet het aanbod van teksten aan strikte voorwaarden voldoen. (aan Karlijn Kooijmans Tassen Gemaakt Worden Liefde Lot Met KJcl1Fhoort bij literatuur)


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Indebuurt Gouda Inzameling Hier In GoudaDat Kan Kleding I2HYbeWDE9