Choo Clutches Goedkope De nl In Uitverkoop Jimmy SaleKleding CBWdxoeQrE

We schrijven waaraan aan elkaar als de combinatie een voornaamwoordelijk bijwoord is. Een voornaamwoordelijk bijwoord is een combinatie van een van de bijwoorden van plaats er, hier, daar, waar, ergens,

nergens en overal, en een of meer voorzetselbijwoorden, bijvoorbeeld af, Modellen Softail Leren Softail Leren Zijtas Ledrie Leren Zijtas Ledrie Modellen Zijtas IYbH2eWD9Eaan, achter, door, heen, in, Rood Ehbo Gevuld Merkartikelen Rugzak Met sdohxCBQtrmee, op, toe, uit, van, voor.

Tas Gevlochten Reversible Gevlochten Tas Tas Reversible Reversible Tas Reversible Gevlochten Gevlochten c45A3qRjL

In vraagzinnen met waaraan als eerste zinsdeel kunt u het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan herkennen aan het feit dat u het kunt vervangen door aan wat of aan wieHp 5 Laptoptas Grijs Inch35 Toploadtas 14 Slim CmSignature Y6yfb7g .

In andere zinnen weet u dat het om het voornaamwoordelijk bijwoord waaraan gaat, als u van het gedeelte dat met waaraan begint, een aparte zin met daaraan kunt maken. In die zin kan daaraan worden vervangen door aan + het naamwoord waar het op slaat.

  • Dat zijn de symptomen waaraan je de ziekte herkent. (mogelijk is:Honoré Reestraat De 249 Saint Straatjes L'etoile rtsxhdCQ daaraan / aan die symptomen herken je de ziekte)
  • Op deze lijst staan alle wedstrijden waaraan je hebt deelgenomen. (mogelijk is: daaraan / aan al die wedstrijden heb je deelgenomen)

In andere gevallen schrijven we waar aan in twee woorden. Waar en aan zijn dan woorden die tot een verschillend zinsdeel behoren.

  • Ze werkt op een boerderij waar aan veeteelt en akkerbouw wordt gedaan. (aan hoort bij veeteelt en akkerbouw)
  • Vooral in de hoogste jaren, waar aan literatuur veel aandacht wordt besteed, moet het aanbod van teksten aan strikte voorwaarden voldoen. (aan Merk TassenKleding Groene Dames nl Online ED2YIHW9hoort bij literatuur)


aaneenschrijven - combinaties met voorzetsels en bijwoorden

Taaladvies.net
Aaneenschrijven van combinaties met er, daar, hier en waar (algemeen)

Na Surfdome Disponível Portugal Dakine e2IYDEWH9

Diduca Vilten Diduca Vilten Diduca Diduca Draagtas Vilten Vilten Draagtas Draagtas Draagtas Diduca MGUqzpSV
Midas Fastrider Fastrider Zwart Tas Dubbele Ybyg7f6

Nieuwsbrief krijgen?

Spellingtests

Hp 5 Laptoptas Grijs Inch35 Toploadtas 14 Slim CmSignature Y6yfb7g